Winter challenge voor Think Pink - deel II

Vrijdag 19 februari 2021, aan de kerk van Melsele, was het zover: de start van mijn 100 kilometer voor Think Pink. De week ervoor steeg mijn stressniveau dag per dag. Waar begin ik aan?

Om 12u stipt stond ik in de startblokken, alleen, met als back up in de auto mijn goede vriend Tim. Hij ging me volgen met de auto en tussentijds bevoorraden. Verder was hij ook fotograaf van dienst, mental coach, contact met het thuisfront… De eerste dag verliep zeer vlot. Na 50 kilometer kwam ik rond 22.30 u aan op mijn kot in Gent. Vermits de avondklok nog steeds van kracht was, was ik verplicht om daar te blijven tot 5u ’s morgens.

Om 5u stipt startte de tweede dag. Al vlug kwamen mijn papa en zorgmama meewandelen. In Aalst werden ze afgelost door mijn mama en tante, die beide borstkanker hebben doorgemaakt, en een nicht. Hier begon ik het moeilijk te krijgen, maar hun komst was een aangename afwisseling. In Asse werd het echt zwaar, maar daar pikte een medestudent in, waardoor er weer wat afleiding was.

Tijdens mijn huidige opleiding aan de KMS heb ik ook in lastige situaties gezeten en heb ik leren omgaan met dit soort toestanden. Hierdoor kon ik nu op de gepaste manier anticiperen en streven naar mijn einddoel. De laatste 5 kilometer wandelde ik met mijn mama alleen. Toen het Atomium in zicht kwam, steeg de motivatie opnieuw. Nog even Brussel door en daar was de eindmeet! Daar stond mijn familie mij op te wachten.

Ik bedank iedereen voor de morele steun en sponsoring. In totaal zamelde ik al meer dan 1.500 euro bij elkaar. Dit bedrag kan nog stijgen, want sponseren kan nog tem 30/03/2021 via deze link!

Sergeant KBO Thomas Rondou 
Industrieel Ingenieur - 62II SDiv

Think Pink

Winter challenge Think Pink

Wil je weten waarom Thomas deze uitdaging aangaat?

Voeg een nieuwe reactie toe