• 8 januari 2020
Expeditie Robinson

In 2020 komt de ultieme survivalwedstrijd terug. Expeditie Robinson is te zien in januari op VIER. Een van de kandidaten is geen onbekende voor ons! Ruth is niet de eerste de beste...
Onderzoeker
  • 24 december 2019

Michal Shimoni wordt Senior-Member IEEE

Michal Shimoni is onderzoeker en projectmedewerker sinds 1999 in de Hyperspectrale Eenheid van het Departement van Communicatie, Informatie, Systemen en Sensoren (CISS). In het kader van het International Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) behaalde zij deze maand een 'Senior Member' graad voor haar wetenschappelijke prestaties.
Jens Parisis audientie koning
  • 23 oktober 2019

Laureaat Degen des Konings op audientie bij de Koning

De laureaat van de Degen des Konings, onderluitenant kandidaat-officier Jens Parisis, ging op 4 oktober op privé-audientie bij de Koning. Zijn verslag lees je nu in de Pampou Online.
Eindwerk in de prijzen
  • 23 december 2019

NIRAS/ONDRAF award voor Thijs Verhaeghe

Onderluitenant Thijs Verhaeghe (169 POL) de "NIRAS/ONDRAF award" van het BNS-YGN in ontvangst nemen voor zijn eindwerk "Improving the numerical simulation of the physics inside a tokamak".
Succesverhaal
  • 25 november 2019

Kersvers afgestudeerde valt in de prijzen bij ie-net

Elk jaar deelt de ingenieursvereniging ie-net prijzen uit aan afgestudeerde Vlaamse studenten voor hun eindwerk. Dit jaar behaalde onderluitenant Joey Vercauteren van de 169ste promotie Polytechniek een mooie tweede plaats met zijn eindwerk 'Aerodynamische optimalisatie van een HALE UAV propeller'.