Open Campus Day

Datum:
Locatie: Koninklijke Militaire School
Toevoegen aan persoonlijke kalender
Een keer per jaar zet de Koninklijke Militaire School de deuren voor je open. Onze kaderleden en leerlingen geven je met plezier informatie over de toelating tot de KMS, de basisvorming en de voortgezette academische en professionele vormingen aan de KMS, het wetenschappelijk onderzoek aan de KMS, onze infrastructuur en laboratoria…

Op het programma

Je krijgt gedetailleerde informatie over de loopbaanmogelijkheden bij Defensie, de Voorbereidende Divisie van de KMS, de toelatingsproeven KMS, de academische, militaire en sportieve basisvorming, de mogelijke studies aan een burgeruniversiteit (geneesheer, apotheker, tandarts, industrieel ingenieur...) de opleiding van piloten en luchtverkeersleiders van het hulpkader, de voortgezette professionele en academische vorming en nog zoveel meer.

Wij zetten onze deuren voor je open. Je kan een bezoek brengen aan de laboratoria van onze academische departementen, de sportinstallaties, de bibliotheek of de leerlingenverblijven.

Wil je ook proeven van onze sportmogelijkheden, onze leerlingen nemen die dag deel aan sportcompetities en geven ook demonstraties.

Onze RMA Music Band giet alles in een muzikaal sausje.

Natuurlijk kan je ook genieten van een hapje en een drankje.