Coronacrisis - vragenlijst

  • 31 maart 2020

Op dit moment wordt de hele wereld geconfronteerd met een uitbraak van het coronavirus. De regeringen nemen zeer strenge maatregelen om deze crisis in te dammen. Miljarden mensen worden gedwongen om hun sociale contacten en dagelijkse activiteiten te beperken. Deze weken van isolatie zijn voor de meesten een extreme situatie!

De VIPER-eenheid van de Koninklijke Militaire School bestudeert al meer dan tien jaar de invloed van extreme omgevingen op de psychofysiologie, de slaap, de prestaties en het welzijn van mensen. We willen graag weten hoe deze situatie het gedrag, de emoties, de slaap en het psychologisch en sociaal welzijn van mensen beïnvloedt. We hopen dat deze kennis ons zal helpen om de gemeenschap te dienen als dat nodig is. Daarom hebben we samen met onze internationale partners een vragenlijst ontwikkeld om deze vraag te beantwoorden.

We zouden je zeer dankbaar zijn als je de tijd zou nemen om jouw persoonlijke ervaring met ons te delen. Dat zal ons helpen om de gemeenschap te dienen, nu en in de toekomst.

Vul jij de vragenlijst in?